Spar penge på et samlet lån

13 oktober 2020 Lotte Hindsberg

Står du i en situation hvor du har brug for at låne penge, kan du enten låne dem i en traditionel bank eller du kan undersøge en online bank. En traditionel bank bruger typisk 2-3 uger på at gennemgå en låneansøgning og der vil ofte være et krav om sikkerhed. Det har en online bank ikke og en låneansøgning er ofte behandlet indenfor få minutter. 

Hvis du har behov for at låne penge og i forvejen har flere små lån, kan der være penge at spare ved at låne et større beløb og betale de andre lån af. Ofte er det billigere at have et stort lån frem for flere små. Du kan læse mere hos Ikano Bank. 

Få et økonomisk overblik før du låner

Uanset om du har et eller flere lån er det vigtigt at du har penge til at betale lånet af. Det kan have store personlige og økonomiske konsekvenser at misvedligeholde et lån. Start derfor med at skrive ned hvad du har af indtægter og udgifter. Forskellen er i princippet hvad du kan betale tilbage på et nyt lån, men hvis du har muligheden for at låne mere og kun have et lån, kan du samlet set betale mere af og på sigt spare penge.

Online låneprocedure

Det er et af online bankernes kendetegn, at det er hurtigt og nemt at ansøge. Der er flere hjemmesider der tilbyder gratis hjælp til at finde mindst 3 banker man kan ansøge og finde det af lånene, der er mest fordelagtigt. Det er tid der er givet godt ud, da det ofte kun tager et par minutter at ansøge. 

Du skal bruge dit NemID og en mailadresse for at kunne modtage et lånetilbud. Derudover er det et krav at du har en dansk folkeregister og som minimum er flydt 18 år og myndig. 

Flere Nyheder